Onze methode Storification

Sterkere communicatie in een handomdraai

Niet ingewikkelder dan het is

Hoe goed een organisatie is in de skill persoonlijke communicatie is onlosmakelijk verbonden met zijn succes. Betere communicatie leidt tot sterker leiderschap, betere samenwerking, makkelijker verkopen (en nog veel meer). Daarom willen wij met Storification de skill persoonlijke communicatie toegankelijk, eenvoudig en praktisch maken voor elk niveau, elke rol en elk budget. 

Alles wordt voorafgegaan door praten

Er wordt niets bereikt zonder dat daarover eerst wordt gesproken. Als je door onze ogen naar een organisatie en zijn proces kijkt, dan zie je een sociaal netwerk van mensen waarop continu uitwisseling is van kennis, ideeën, leiderschap, hulpvragen, inspiratie, aanmoediging, etc, etc. Overal waar uitdagingen de boel blokkeren, zien we oneffenheden in de communicatie. En ook overal waar succes te vinden is, wordt dat weerspiegeld in de gesprekken.

Betere communicatie maakt effectievere teams. Meer verbonden merkculturen. Succesvollere organisaties. Meer waardevolle ketens. Het is de groep, het netwerk waar alle communicatie in feite om draait. En daarom ook waarop Rotys zich met zijn trainingen op richt.

Het moeilijke makkelijk gemaakt

Over communicatie kan heel ingewikkeld worden gedaan. Maar wij geloven dat het juist heel eenvoudig moet zijn. Zo wordt het toegankelijk voor een brede groep en raken teams en organisaties in staat om deze skill in de breedte te ontwikkelen.

Daarom zijn onze trainingen super praktisch. Ontdaan van alle theorie en technieken die je moet doorgronden voor ze voor je gaan werken ervaart iedereen in onze trainingen in minuten wat sterke communicatie in essentie is. We laten je zien dat je over deze vermogens van nature al beschikt en we vertellen je hoe je ze zelf heel gemakkelijk verder kunt ontplooien.

Door het verder niet ingewikkelder te maken dan het is, kunnen we het meteen hebben over wat er echt toe doet als jij praat. Hoe je in een handomdraai intuïtief kunt bepalen wat je strategie is in een gesprek of meeting. En hoe je ervoor zorgt dat je een eindeloze voorraad gesprekstof hebt, waarmee je steeds met een chirurgische precisie je doel bereikt.

Groeien als groep

Onze methode Storification biedt individuele deelnemers het vermogen om jezelf in iedere situatie onomwonden te uitten. Authentiek en doelgericht.

Echter krijgt communicatietalent zijn waarde pas op het niveau van de groep. Teams en organisaties die wij in onze programma’s mogen begeleiden in het activeren en versterken van hun visie, hun onderscheidingskracht en hun overtuigend vermogen – die ontdekken in Storification dat de echte kracht van jullie communicatie altijd al heeft geschuild in de eenvoud.

Een boodschap die jullie niet alleen opvallender maakt, maar bovendien een heel stuk efficiënter als het aankomt op al jullie communicatie – zelfs voorbij de dimensie persoonlijke communicatie…

“We vergeten wel eens dat de sleutel van effectieve persoonlijke communicatie authenticiteit is. Hoeveel theorie en technieken ken jij waarvan je authentieker wordt?” – Ruben Blom, oprichter van Rotys

Activeer het natuurlijk talent voor communicatie

Passie - is de bron

Niet is zo overtuigend als een mens die vanuit authentieke passie communiceert. Leer dit zonder schroom of drempel tot uiting te brengen.

Contact - is de drager

Oprecht contact maken doet iets wonderlijks. Wie de kracht hiervan ontdekt spreekt makkelijker, mooier en effectiever. Zowel inhoudelijk als in overdracht.

Context - brengt visie tot leven

We denken veel te moeilijk over communicatie. Echt waar. We steken 90% teveel tijd in nadenken erover. Je blijkt van nature over iets veel machtigers te beschikken.

Zelf of samen groeien als communicators? Ontdek wat Storification voor je kan doen.