Verkopen vanaf het podium

Jouw salesverhaal vlammend presenteren?

Over de training

Even babbelen?Chat nueverything@rotys.nl

Als sales jouw vak is, ben je waarschijnlijk al bezig met storytelling. Verhalen en verkoop hebben namelijk veel met elkaar gemeen. Denk maar aan de laatste Hollywood-films die je hebt gezien. De hoofdpersoon heeft een doel dat door een bepaald obstakel lastig te bereiken is. Dankzij een mentor en een wijze les lukt het uiteindelijk toch. Jouw klant heeft ook een uitdaging waar hij of zij hulp bij nodig heeft. Gelukkig ben jij er met jouw product of dienst.

Maar hoe laat je overtuigend zien dat je klaarstaat om te helpen? Hoe plaats je jouw oplossing in de belevingswereld van je klanten? En hoe wek je het vertrouwen dat jij degene bent die ze moeten hebben? Tijdens ‘Verkopen vanaf het podium’ leer je hoe je jouw publiek meeneemt in je verhaal.

Dit moet je nog meer weten

Op basis van jouw sterke punten

De podium- en sprekerstrainingen van Rotys komen voort uit jarenlange ervaring in de internationale congreswereld en het bedrijfsleven. We coachen deelnemers volgens de acteursbenadering. Dat betekent dat jouw persoonlijke talent als spreker centraal staat.

Het programma van deze driedaagse training ziet er zo uit…

  • Dag 1 – Overdracht en interactie: meer impact maken als spreker
  • Dag 2 – Van propositie naar presentatie: strategisch voorbereiden
  • Dag 3 – Het verleiden van een publiek: de kans op conversie vergroten

Maak het verschil als spreker

Tijdens Verkopen vanaf het podium leer je overtuigend te presenteren. Rotys schuwt het persoonlijke karakter van deze ‘Koning van de Softskills’ niet. Onze methode is gemaakt om juist te werken vanuit het persoonlijk talent van mensen en de authentieke passie achter verhalen. Zo bereiken wij waarde voor organisaties.

Want wat gebeurt er als jouw verkooppresentaties meer indruk maken dan die van anderen? Wat als jouw organisatie net iets meer opvalt op die belangrijke beurs? Wat als je je publiek er sneller toe kunt bewegen om jou eens uit te nodigen?

Je kunt je voorstellen wat er voor mogelijkheden ontstaan – zeker als je dit samen met je salescollega’s aanpakt.

Voor salesteams die de klant écht centraal stellen

Deze training is voor alle verkoopspecialisten die weten dat goed kunnen spreken en presenteren het verschil maakt. Voor salesteams die iets willen verbeteren in de wereld door hun klanten verder te helpen.

In deze workshop leer je jezelf als spreker steeds wat beter kennen door enkele rondes op het podium te werken. De podiumcoaches geven je steeds een oefening waarmee je zelf je sterke kanten beter leert te benutten – zowel op vorm als op inhoud. Door in een groep te trainen zie je ook wat bij anderen werkt.

De ideale manier om van elkaar te leren, je klant écht centraal te stellen en voortaan samen een sterker salesverhaal te vertellen.

Vanaf nog geen 385,- per persoon!

Drie dagen workshop (van 9.30 tot 17.00) met persoonlijke coaching, materialen, een persoonlijke follow-up en een praktische hand-out.

  • Tot 8 personen: € 3.500,- excl. btw
  • Tot 15 personen: € 5.750,- excl. btw

Deze prijzen zijn exclusief ruimte, catering en reiskosten buiten Nederland. Ook wordt er vaak voor gekozen om een ontwerper in te schakelen voor ondersteuning bij het maken van slides (direct tijdens de workshop).

Meer ontdekken en een datum claimen in onze agenda? Vraag meer informatie aan!

Goed om te weten

Boek je deze training? Houd dan rekening met het volgende:

  • Uiterlijk een week voor de training vindt er een intake plaats tussen de opdrachtgever en de (hoofd)trainer. Zo wordt het programma op jullie afgestemd.
  • De training dient plaats te vinden in een zaal van 100m2 of groter, het liefst met podium. Bij groepen groter dan 8 is een extra break-outruimte nodig.
  • In de podiumzaal is nodig: een beamer met geluid, een flip-over, een theateropstelling.
  • Lunch is van 12.30 tot 13.15 en koffiebreaks zijn niet op vaste tijdstippen.

Rotys werkt niet met vaste locaties, maar heeft relaties met theaterzalen door heel Nederland. Dagprijzen inclusief catering zijn er al vanaf 500,-.