Showtime: Effectief repeteren

Klaar om je publiek te verbazen?

Over de training

Even babbelen?Chat nueverything@rotys.nl

Sta je binnenkort voor de zaal met een belangrijke presentatie, dan wil je je verhaal goed in de vingers hebben. Bereid je goed voor met een onafhankelijke toehoorder die weet hoe je het podium maximaal benut. Met enkele uren repetitie en coaching weet je zeker dat je straks impact maakt.

Ook als je je verhaal kunt dromen, wil je niet onvoorbereid het podium op. Tijdens ‘losse’ repetities met Rotys breng je je presentatie tot in detail op orde.

Dit moet je nog meer weten

Steeds een stap verder

Onze trainingen zijn ontworpen vanuit jarenlange ervaring in de internationale congreswereld en het bedrijfsleven. Maar onze roots liggen in het theater.

De podiumcoaches van Rotys geven je het beste van beide werelden. Ze richten zich erop je de ontwikkeling van jouw talent in handen te geven. Aan de hand van de acteursmethode geven ze je persoonlijke oefeningen waarmee je je sterke kanten leert kennen.

Het precieze programma hangt af van je doelstelling en de aanpak die daar het best bij past. Misschien gaan we enkele rondes repeteren, misschien is er een kortere weg. In elk geval zie (en voel) je je presentatie verbeteren. Je krijgt praktische handvaten aangereikt zodat je moeiteloos voor de groep staat als het showtime is.

Maak de indruk waar je van droomt

In enkele uren zorg je dat je presentatie staat als een huis. Zowel met je inhoud als je overdracht ben je klaar om die indruk te maken waar je van droomt.

Wat gebeurt er als je als organisatie net iets meer opvalt op congressen dan je concullega’s? Wat als jouw verkooppresentaties meer indruk maken dan die van anderen? Wat als je je team gemakkelijk meekrijgt in de nieuwe strategie? Wat als iedereen in de organisatie (vanuit) hetzelfde verhaal vertelt?

Je kunt het je wel voorstellen. Daarom zijn we bij Rotys niet bang voor het persoonlijke karakter van deze ‘Koning van de Softskills’. Onze methode is gemaakt om juist te werken vanuit het persoonlijk talent van mensen en de authentieke passie achter verhalen. Zo creëren wij waarde voor organisaties.

Ben je klaar voor actie?

Je hebt je verhaal klaarliggen, je weet waar je publiek voor komt, en je weet wat jouw intentie is met je presentatie. Nu wil je oefenen onder professionele regie. Dan is repeteren met Rotys iets voor jou.

Het is handig als je al een basisprogramma Spreken, Vertellen en Presenteren hebt gedaan. Dat wil zeggen: Inspiration (1 dag), Rehearsal (2 dagen) of Creation (3 dagen). Zodat je bekend bent met onze methode, weet wat je sterke punten zijn als spreker, en begrijpt hoe je je verhaal afstemt op je publiek. Je bent goed voorbereid – en klaar om te repeteren!

Op aanvraag beschikbaar

Repetitietijd met Rotys kun je per uur inkopen. Naar behoefte.

Hoe we de tijd vormgeven, hangt af van je doelstelling(en).  Vraag meer informatie aan, dan komen we in overleg tot een programma op maat.

De telefonische intake is altijd gratis. Is er haast bij omdat je komende week al mag opdraven voor je publiek? Geen punt – geef het aan in het formulier en je hoort snel van ons.