Presentatie Pressure Cooker

Ontwikkel tot 8 unieke presentaties en boost presentatieskills

Over de trainingbeoordeeld met een 9.1

Even babbelen?Chat nueverything@rotys.nl

Het kan een lange zoektocht zijn naar die ene perfecte presentatie. Het begint met de juiste weergave van het product, project of idee. Dan moet je de juiste messaging zien te vinden voor jouw publiek, dat zien te vertalen in treffende en onderhoudende inhoud. Je wilt het een beetje interactief maken, impactvolle slides erbij én je maakt absoluut het verschil door je overdracht goed te oefenen.

Drie dagen lijkt lang, maar al met al is deze Pressure Cooker een echte time saver. Onder ervaren begeleiding ontwikkel je samen met je collega’s (of peers) jouw unieke presentatie, from scratch. Door dat met collega’s te doen ontstaat ook nog een enorme diepgang in jullie gedeelde verhaal en merk.

Open inschrijvingen organiseren we bij animo. Laat het ons weten >>>

Dit moet je nog meer weten

De Pressure Cooker helpt sprekers van alle niveau’s bij het ontwikkelen van nieuwe presentaties (ca. 20-45m). Ervaren sprekers waarderen het programma omdat ze in beperkte tijd en met ervaren coaching kunnen werken. De manier van werken is zo opgezet dat minder ervaren sprekers meteen in hun presentatieskills worden getraind.

Neem als startpunt tenminste een goed uitgedacht idee of plan mee. Sommige deelnemers maken hun eerste presentatie over een nieuw onderwerp, anderen creëren een nieuwe versie van een vertrouwd verhaal.

Dat maakt voor dit programma niet uit. Zie het zo: wat jij meeneemt als startpunt bepaalt hoe ver je in 3 dagen zult komen.

Drie dagen zó hard werken maakt heel wat ideeën los. Overweeg om minder verloren te laten gaan door ‘je team’ te vergroten. Voeg bijvoorbeeld een professionele Powerpoint designer of copywriter toe.

Een copywriter (of jullie eigen communicatiemedewerker) langs de kant laten meekijken creëert de mogelijkheid om meteen bijpassende content te maken.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

De 3 dagen zijn (bij voorkeur) verdeeld in 2 aaneengesloten dagen en 1 terugkomdag. Tijdens de Pressure Cooker gaan de deelnemers door verschillende werkvormen die je essentiële elementen van je presentatie helpen vinden. Elk stukje materiaal wat je uitvindt probeer je meteen uit op het podium.

Je staat dus meteen op dag één al voor de groep en traint zo je overdrachts vaardigheden en podiumbewustzijn. En je oefent je materiaal, waarbij de coach je regisseert op overdracht.