Leiderschap vanaf het podium

Krijg mensen met je mee

Over de trainingbeoordeeld met een 8.9

Even babbelen?Chat nueverything@rotys.nl

Is het aan jou om een horizon te schilderen? En om mensen mee te nemen op weg daarnaartoe? Dan ben je misschien wel benieuwd hoe je effectiever kunt presenteren. Hoe je je publiek inspireert tot actie. Op een manier zoals alleen jij dat kan.

Voor een groep staan. Tijdens ‘Leiderschap vanaf het podium’ maak je grondig kennis met de bijzondere situatie die dat eigenlijk is. Als leider maak je je los van de groep – die dan iets van jou verwacht. Hoe los je die verwachting in? Wat zijn de ‘regels’ van een podium? En hoe beweeg je jouw team of organisatie met je verhaal?

Dit moet je nog meer weten

Op basis van jouw sterke punten

De podium- en sprekerstrainingen van Rotys komen voort uit jarenlange ervaring in de internationale congreswereld en het bedrijfsleven. We coachen deelnemers volgens de acteursbenadering. Dat betekent dat jouw persoonlijke talent als spreker centraal staat.

Het programma van deze driedaagse training ziet er zo uit…

  • Dag 1 – Verken je talent als spreker: interactie en overdracht
  • Dag 2 – Verhalen inspireren tot actie: vind jouw leiderschapsverhaal
  • Dag 3 – Communicator zijn: snel, goed en strategisch voorbereiden

Maak meer impact voor de groep

Rotys schuwt het persoonlijke karakter van deze ‘Koning van de Softskills’ namelijk niet. Onze methode is gemaakt om juist te werken vanuit het persoonlijk talent van mensen en de gedrevenheid achter hun verhalen. Zo bereiken wij waarde voor organisaties.

Want wat gebeurt er als je presentaties sneller leiden tot actie? Wat als je je publiek eerder enthousiasmeert om aan een grote verandering mee te werken? Wat als je je collega’s makkelijker betrokken houdt bij de richting van de organisatie?

Volg je Leiderschap vanaf het podium met collega’s, dan lopen jullie straks weg met nieuwe ideeën om de organisatie vooruit te helpen.

Voor leiders die willen inspireren tot actie

Leiderschap vanaf het podium is voor alle leiders die hun publiek – medewerkers, stakeholders, fans – willen meenemen in hun verhaal, en aanzetten tot actie.

In deze workshop leer je jezelf als spreker steeds wat beter kennen door enkele rondes op het podium te werken. De podiumcoaches geven je steeds een oefening waarmee je zelf je sterke kanten beter leert te benutten – zowel op vorm als op inhoud. Door in een groep te trainen zie je ook wat bij anderen werkt.

De ideale manier om van elkaar te leren, te ontdekken hoe je voortaan in minder tijd een effectieve presentatie voorbereidt, en vervolgens je publiek te bewegen.

Vanaf nog geen 385,- per persoon!

Drie dagen workshop (van 9.30 tot 17.00) met persoonlijke coaching, materialen, een persoonlijke follow-up en een praktische hand-out.

  • Tot 8 personen: € 3.500,- excl. btw
  • Tot 15 personen: € 5.750,- excl. btw

Deze prijzen zijn exclusief ruimte, catering en reiskosten buiten Nederland. Ook wordt er vaak voor gekozen om een ontwerper in te schakelen voor ondersteuning bij het maken van slides (direct tijdens de workshop).

Meer ontdekken en snel een datum boeken? Vraag dan meer informatie aan.

Goed om te weten

Boek je deze training? Hou dan rekening met het volgende:

  • Uiterlijk een week voor de training vindt er een intake plaats tussen de opdrachtgever en de (hoofd)trainer. Zo wordt het programma op jullie afgestemd.
  • De training dient plaats te vinden in een zaal van 100m2 of groter, het liefst met podium. Bij groepen groter dan 8 is een extra break-outruimte nodig.
  • In de podiumzaal is nodig: een beamer met geluid, een flip-over, een theateropstelling.
  • Lunch is van 12.30 tot 13.15 en koffiebreaks zijn niet op vaste tijdstippen.

Rotys werkt niet met vaste locaties, maar heeft relaties met theaterzalen door heel Nederland. Dagprijzen inclusief catering zijn er al vanaf 500,-.