Communicators - Update

Train de communicator in jou op het podium

Over de trainingbeoordeeld met een 8.9

Even babbelen?Chat nueverything@rotys.nl

Er gebeurt iets bijzonders als je gaat spreken in het openbaar. Je hele leven maak je eigenlijk continu deel uit van een publiek – en dan ineens ben jij degene die het woord neemt. Of je nou een beginnend spreker bent of met regelmaat op een podium staat: er verandert iets.

Hoe zet je jezelf neer, daar op dat podium? Welke regels gelden er? Hoe werk je met een publiek? En hoe maak je van je onderwerp een lopend verhaal? Ontdek de antwoorden tijdens de Update-variant van Communicators. Wat je leert tijdens deze twee dagen?

Dit moet je nog meer weten

Zo overtuigend als een acteur

Jouw doel, jouw verhaal en jouw persoonlijke talent als spreker. Daar draait het om tijdens de Update-variant van Communicators. Je ontdekt hoe je je verhaal treffend formuleert en effectief overdraagt op je publiek.

De training is ontworpen vanuit jarenlange ervaring in de internationale congreswereld en het bedrijfsleven. De podiumcoaches van Rotys richten zich erop je de ontwikkeling van jouw talent in handen te geven. Aan de hand van de acteursmethode geven ze je persoonlijke oefeningen waarmee je je sterke kanten leert kennen.

Na twee dagen weet je hoe je ze beter inzet, zowel voor de inhoud als de vorm van je verhaal. Je staat net zo overtuigend voor je publiek als een acteur.

Meer impact als spreker

Wat gebeurt er als je als organisatie net iets meer opvalt op congressen dan je concullega’s? Wat als jouw verkooppresentaties meer indruk maken dan die van anderen? Wat als je je team gemakkelijk meekrijgt in de nieuwe strategie? Wat als iedereen in de organisatie (vanuit) hetzelfde verhaal vertelt?

Je kunt het je wel voorstellen. Daarom zijn we bij Rotys niet bang voor het persoonlijke karakter van deze ‘Koning van de Softskills’. Onze methode is gemaakt om juist te werken vanuit het persoonlijk talent van mensen en de authentieke passie achter verhalen. Zo creëren wij waarde voor organisaties.

Alle Rotys Podiumtrainingen zijn praktisch ingestoken. Je werkt met je eigen inhoud waardoor je de opbrengst van de training meteen terug zult zien in de praktijk. Als je deze training samen met je collega’s doet, komen er talloze prikkelende, nieuwe manieren boven om jullie ‘gezamenlijke verhaal’ te vertellen.

Vergroot je communicatiekracht

Deze training is voor iedereen die impact wil maken met een goed idee. Voor iedereen die merkt dat goed kunnen spreken en presenteren dan doorslaggevend is. Voor iedereen die daarom de Communicator in zichzelf wil ontwikkelen.

Rotys wil mensen met goede ideeën de instrumenten aanreiken om die ideeën goed over te dragen. Want met goede ideeën maak je vooruitgang mogelijk. Maar dan is het wel zaak om die ideeën effectief te delen met je publiek. Daar zijn onze trainingen voor.

De twee dagen Update is een aanrader voor teams die hun communicatie- en overtuigingskracht willen vergroten. En een unieke manier om je teamgenoten beter te leren kennen en elkaar vooruit te helpen.

Vanaf nog geen 285,- per persoon!

Eén dag workshop (van 9.30 tot 17.00) met persoonlijke coaching, materialen, een persoonlijke follow-up en een praktische hand-out.

  • Tot 8 personen: € 2750,- excl. btw
  • Tot 15 personen: € 4250,- excl. btw

Deze prijzen zijn exclusief ruimte, catering en reiskosten buiten Nederland.

Meer ontdekken en snel een datum in onze agenda claimen? Vraag meer informatie aan en je hoort gauw van ons.

Boek je deze presentatietraining?

Hou dan rekening met het volgende:

  • Uiterlijk een week voor de training vindt er een intake plaats tussen de opdrachtgever en de (hoofd)trainer: het programma wordt op jullie afgestemd.
  • De training dient plaats te vinden in een zaal van 100m2 of groter, het liefst met podium. Bij groepen groter dan 8 is een extra break-out ruimte nodig.
  • In de podiumzaal is nodig: een beamer met geluid, een flip over, een theateropstelling
  • Lunch is van 12.30 tot 13.15 en koffiebreaks zijn niet op vaste tijdstippen

Rotys werkt niet met vaste locaties, maar heeft relaties met theaterzalen door heel Nederland. Dagprijzen inclusief catering zijn er al vanaf 500,-.