Communicators - Inspiration

Geef jullie communicatiekracht een onvergetelijke impuls

Over de trainingbeoordeeld met een 9.4

Even babbelen?Chat nueverything@rotys.nl

Werken voor publiek is een bijzondere situatie. Je bent zelf bijna elk moment van je leven wel een soort van publiek en nu ben je opeens degene die spreekt. Hoe vaak je het ook hebt gedaan: er verandert wel even iets als je je losmaakt van de groep en voor ze gaat staan.

Wie word je eigenlijk, aan die andere kant van de lijn? En hoe werkt het daar? Wat zijn de ‘regels’ van een podium? Hoe werkt een publiek? Hoe maak je van je onderwerp een verhaal? Tijdens deze prikkelende dag geef je je spreektalent een boost.

Dit moet je nog meer weten

Lijkt theater, is business savvy

De Inspiration-variant van Communicators is een uitdagende workshop waarin professionals van elk niveau hun skills als spreker komen aanscherpen (of zelfs aanboren). De trainingen zijn ontworpen vanuit jarenlange ervaring in de internationale congreswereld en het bedrijfsleven.

Jouw persoonlijke talent als spreker staat centraal tijdens deze training van 1 dag. De podiumcoaches richten zich erop om je de ontwikkeling van jouw talent in handen te geven. Aan de hand van de acteursmethode geven ze je persoonlijke oefeningen waarmee je je sterke kanten leert kennen.

Na deze dag weet je hoe je ze beter kunt benutten, zowel op vorm als op inhoud. Door in een groep te trainen zie je ook bij anderen wat werkt.

Groei als Communicator!

Rotys schuwt het persoonlijke karakter van deze ‘Koning van de Softskills’ niet. Onze methode is gemaakt om juist te werken vanuit het persoonlijk talent van mensen en de authentieke gedrevenheid achter hun verhalen. Zo creëren wij waarde voor organisaties.

Want wat gebeurt er als je als organisatie net iets meer opvalt op congressen dan je concullega’s? Wat als verkooppresentaties meer indruk maken? Wat als je je team gemakkelijk meekrijgt in de nieuwe strategie? Wat als iedereen in de organisatie (vanuit) hetzelfde verhaal vertelt?

Alle Rotys Podiumtrainingen zijn praktisch ingestoken. Je werkt met je eigen inhoud waardoor je de opbrengst van de training meteen terug zult zien in de praktijk. Als je deze training samen met je collega’s doet, komen er talloze nieuwe, prikkelende manieren boven om jullie ‘gezamenlijke verhaal’ te vertellen.

Meer impact met jouw verhaal

Deze training is voor iedereen die merkt dat goed kunnen spreken en presenteren het verschil maakt op je werk. Voor iedereen die daarom de Communicator in zichzelf wil ontwikkelen. Voor iedereen die in één dag al een flinke stap vooruit wil zetten.

Rotys wil mensen met goede ideeën de instrumenten aanreiken om die ideeën goed over te dragen. Want met goede ideeën maak je vooruitgang mogelijk. Maar dan is het wel zaak om die ideeën effectief te delen met je publiek. Daar zijn onze trainingen voor.

Een aanrader voor teams die hun communicatiekracht willen vergroten. En een unieke manier om elkaar en elkaars onderwerp goed te leren kennen.

Vanaf nog geen 170,- per persoon!

Eén dag workshop (van 9.30 tot 17.00) met persoonlijke coaching, materialen, een persoonlijke follow-up en een handige hand-out.

  • Tot 8 personen: € 1500,- excl. btw
  • Tot 15 personen: € 2500,- excl. btw

Deze prijzen zijn exclusief ruimte, catering en reiskosten buiten Nederland.

Snel boeken en een datum reserveren? Klik op Training Aanvragen en zie meteen of jullie datum nog beschikbaar is! Wil je dat wij met je meedenken over hoe en wat het beste past bij jullie doelen? Vraag dan meer informatie aan.

Handig om te weten

Boek je deze training? Hou dan rekening met het volgende:

  • Uiterlijk een week voor de training vindt er een intake plaats tussen de opdrachtgever en de (hoofd)trainer. Zo wordt het programma op jullie afgestemd.
  • De training dient plaats te vinden in een zaal van 100m2 of groter, het liefst met podium. Bij groepen groter dan 8 is een extra break-outruimte nodig.
  • In de podiumzaal is nodig: een beamer met geluid, een flip-over, een theateropstelling

Rotys werkt niet met vaste locaties, maar heeft relaties met theaterzalen door heel Nederland. Dagprijzen inclusief catering zijn er al vanaf 500,-.

Wat eerdere deelnemers zeggen over deze training

“Toptraining voor iedereen die anderen mee moet krijgen in een organisatie.”

– Vincent, programmadirecteur 

“De training was erg intens en praktisch toepasbaar. Ruben weet een goede setting te creëren en is heel eerlijk en respectvol in zijn feedback. Ik vond het een erg waardevolle training van een absolute vakman. Mijn verhaal heeft er een enorme impuls door gekregen.”

– Jeroen, directeur

“Ik zal deze training van harte aanraden aan iedereen die met storytelling en presenteren aan de slag wil.”

– Yuan, coach en HR-adviseur

Lees meer ervaringen van eerdere deelnemers op Springest.