Communicators - Impulse

Ontdek waar persoonlijke communicatie om draait

Over de trainingbeoordeeld met een 8.9

Even babbelen?Chat nueverything@rotys.nl

Authentiek en effectief communiceren. Een vaardigheid waar weinig mensen aandacht aan besteden. Maar wie dat wél doet, die wint. Want bijna iedereen moet wel eens een ander overtuigen. Dan is het mooi als je een goed idee hebt, maar hoe breng je het krachtig over..? Dat ontdek je tijdens Communicators: Impulse.

Ontdek in een paar uur tijd…

Een aanrader voor teams en organisaties die hun communicatiekracht willen vergroten. En een unieke manier om je collega’s beter te leren kennen en van elkaar te leren.

Beschikbaar in het Nederlands en het Engels.

Dit moet je nog meer weten

Een onvergetelijke leerervaring

Tijdens Communicators: Impulse ontdek je in een hoog tempo waar persoonlijke communicatie écht om draait.

De trainer nodigt een aantal van je collega’s uit om 1-op-1 te komen werken voor de groep. Waarschijnlijk zijn het er maximaal vier à zes. Zij leren ter plekke overtuigender te communiceren vanuit hun persoonlijke talent. En ook het publiek steekt ook heel wat op.

Zie en ervaar hoe je krachtig contact maakt, hoe je je publiek verleidt met je boodschap, en hoe je snel maar loepzuiver een meeting of presentatie voorbereidt.

Impulse is geschikt voor grotere groepen. Een leerzame en vermakelijke aanwinst voor je teamdag.

Wat zou er gebeuren als jullie je communicatiekracht zouden vergroten?

Ontmoet Ruben (met een ‘oe’)

Ruben Blom (1984) werkt als communicatiestrateeg en podiumtrainer voor organisaties in binnen- en buitenland.

Met zijn achtergrond en ervaring als theatermaker, copywriter en merkstrateeg heeft Ruben een prikkelende kijk op communicatie die hij op een spannende manier weet neer te zetten in zijn lezingen en workshops.

In zijn sessies is er geen ontsnappen aan: Ruben werkt dicht op de huid van zijn publiek en speelt moeiteloos in op vragen die onder zijn deelnemers leven. Inzichtelijk, kraakhelder en soms zelfs een tikje confronterend.

Dit vonden eerdere deelnemers van deze training

“Ruben heeft oprechte interesse in zijn groep. Dit leidt niet alleen tot een veilige omgeving waar mensen kunnen leren, maar ook tot interessante discussies. Ook geeft hij concrete tips en feedback. Kortom een leerzame avond!”

– Isabelle, contentmarketeer

“Met hele concrete tips zag je snel verbetering bij iedereen. Ik was erg onder de indruk van de vertrouwde sfeer die Ruben in de groep bracht. Door de juiste balans tussen rust en enthousiasme wist hij de hele groep aan zich te binden.”

– Eva, marketeer

Lees meer recensies van onze trainingen op Springest.