Communicators - Creation

Ontwikkel een presentatie en maak een sprong als spreker

Over de trainingbeoordeeld met een 9

Even babbelen?Chat nueverything@rotys.nl

Werken voor publiek is een bijzondere situatie. Je bent zelf bijna elk moment van je leven wel een soort van publiek en nu ben je opeens degene die spreekt. Hoe vaak je het ook hebt gedaan: er verandert wel even iets als je je losmaakt van de groep en voor ze gaat staan.

Wie word je eigenlijk, aan die andere kant van de lijn? En hoe werkt het daar? Wat zijn de ‘regels’ van een podium? Hoe werkt een publiek? Hoe maak je van je onderwerp een verhaal? Ontdek het tijdens deze driedaagse training en loop daarna weg als extra vaardige verteller.

Dit moet je nog meer weten

Lijkt theater, is business savvy

De Creation-variant van Communicators is een spannende ‘learn by doing’-workshop. Je ontwikkelt je als spreker terwijl je een presentatie maakt die je meteen kunt gebruiken. Deze trainingen zijn ontworpen vanuit jarenlange ervaring in de internationale congreswereld en het bedrijfsleven.

Deze trainingen zijn ontworpen vanuit jarenlange ervaring in de internationale congreswereld en het bedrijfsleven. Deelnemers worden gecoacht volgens de acteursbenadering. Dat betekent dat jouw persoonlijke talent als spreker centraal staat. De coaches richten zich erop om je de ontwikkeling van jouw talent in handen te geven.

Met persoonlijke oefeningen ontdek je je sterke kanten – zowel op vorm als op inhoud. Bovendien leer je hoe je ze beter benut. Je scherpt je verhaal aan en verlaat de training met slides die je verhaal effectief ondersteunen.

Maak meer impact als spreker

Rotys schuwt het persoonlijke karakter van deze ‘Koning van de Softskills’ niet. Onze methode is gemaakt om juist te werken vanuit het persoonlijk talent van mensen en de authentieke passie achter verhalen. Zo bereiken wij waarde voor organisaties.

Want wat gebeurt er als je als organisatie net iets meer opvalt op congressen dan je concullega’s? Wat als verkooppresentaties meer indruk maken? Wat als je je team gemakkelijk meekrijgt in de nieuwe strategie? Wat als iedereen in de organisatie (vanuit) hetzelfde verhaal vertelt?

  • Stoot door naar het volgende niveau als spreker
  • Ontdek hoe je die ontwikkeling zelf voortzet
  • Maak een ‘masterpresentatie’ voor je belangrijkste onderwerp
  • Leer hoe je elk onderwerp om kunt zetten in zo’n presentatie

Iets extra’s voor teams

Voor iedereen die merkt dat goed kunnen spreken en presenteren het verschil kan maken in jouw werk. Voor iedereen die het maximale wil halen uit een serie presentaties over je belangrijkste onderwerp. Voor iedereen die binnen een paar dagen wil leren hoe je daarna blijvend impact maakt als spreker.

Het maakt in deze training niet uit wie er bij elkaar in de groep zitten. Ervaren, onervaren, manager of stagiair: iedereen werkt vanuit zijn of haar eigen talent en op zijn of haar eigen tempo.

Wel biedt Creation iets extra’s voor teams of collega’s die bijvoorbeeld door hun onderwerp met elkaar verbonden zijn. Door in een groep te werken komen er talloze nieuwe, prikkelende manieren boven om jullie ‘gezamenlijke verhaal’ te vertellen.

Vanaf nog geen 385,- per persoon!

Drie dagen workshop (van 9.30 tot 17.00) met persoonlijke coaching, materialen, een persoonlijke follow-up en een praktische hand-out.

  • Tot 8 personen: € 3500,- excl. btw
  • Tot 15 personen: € 5750,- excl. btw

Deze prijzen zijn exclusief ruimte, catering en reiskosten buiten Nederland. Ook wordt er vaak voor gekozen om een ontwerper in te schakelen voor ondersteuning bij het maken van slides, tijdens de workshop(!).

Wil je meer weten over deze presentatietraining? Vraag dan meer informatie aan.

Boek je deze presentatietraining?

Hou dan rekening met het volgende:

  • Uiterlijk een week voor de training vindt er een intake plaats tussen de opdrachtgever en de (hoofd)trainer. Zo wordt het programma op jullie afgestemd.
  • De training dient plaats te vinden in een zaal van 100m2 of groter, het liefst met podium. Bij groepen groter dan 8 is een extra break-out ruimte nodig.
  • In de podiumzaal is nodig: een beamer met geluid, een flip over, een theateropstelling
  • Lunch is van 12.30 tot 13.15 en koffiebreaks zijn niet op vaste tijdstippen

Rotys werkt niet met vaste locaties, maar heeft relaties met theaterzalen door heel Nederland. Dagprijzen inclusief catering zijn er al vanaf 500,-.