1-op-1 coaching: gericht groeien als spreker

Werk slimmer met publiek

Over de training

Even babbelen?Chat nueverything@rotys.nl

1-op-1 coaching is voor jou als je binnenkort een presentatie moet geven waar je nu al van gaat zweten. Of als je merkt dat je aanleg hebt voor het podium en je je talent wil doorontwikkelen. Óf als je een ervaren spreker bent en benieuwd bent hoe je je publiek nog beter kunt bedienen.

Een kort traject om je voor te bereiden op één belangrijke dag? Of een langer traject waarin je uitgroeit tot een onvergetelijk podiumbeest? Onze 1-op-1 coaching kan allerlei vormen aannemen, maar dit ga je in elk geval doen:

Dit moet je nog meer weten

Het draait om jouw doel

De podium- en sprekerstrainingen van Rotys komen voort uit jarenlange ervaring in de internationale congreswereld en het bedrijfsleven. Tegelijk hebben we een stevige achtergrond in het theater. Ons hart ligt op het podium.

We coachen deelnemers volgens de acteursbenadering. Dat betekent dat jouw persoonlijke talent als spreker centraal staat. In onze 1-op-1 trajecten gaat het bovendien om jouw doelstellingen. Valt of staat alles binnenkort bij die ene presentatie? Of word je steeds vaker gevraagd om te spreken en wil je dat ieder publiek geïnspireerd de zaal verlaat?

We denken met je mee en stellen elk traject op maat samen. Al mogelijk vanaf een halve dag.

Presentaties die resoneren

Wat je precies wint met 1-op-1 coaching van Rotys? Dat hangt af van je doelen. Een tipje van de sluier dan? Je leert hoe je ‘door de ogen van je publiek’ naar je verhaal kijkt. Wat hebben ze nodig? Voortaan stem je daar je inhoud op af. Je leert wat resoneert.

Je staat voortaan lekkerder op het podium, gaat soepel de interactie aan, en je zorgt dat er na het applaus iets veranderd is in de hoofden (en harten) van je publiek.

Eventueel ontwikkelen we een conceptpresentatie die je vaker kunt gebruiken. Eentje die je makkelijk afstemt op verschillende evenementen en doelen. Zodat je niet alleen overtuigend op het podium staat, maar je ook steeds efficiënter voorbereidt.

Zet het podium naar je hand

1-op-1 coaching is er voor iedereen die binnenkort de spannende taak heeft om een publiek met zich mee te krijgen – en begrijpt dat goed kunnen spreken het verschil maakt.

Voor iedereen die presentaties geeft waar iets van afhangt. Pitches voor investeerders, productlanceringen, grote organisatieveranderingen… Om je in weinig tijd klaar te stomen met een ervaren podiumtrainer.

In het bijzonder interessant voor leiders en ondernemers die regelmatig de microfoon vastpakken. Die het podium nu echt naar hun hand willen zetten. Groei doelgericht verder met je persoonlijke mentor.

Ook als het morgen al zover is

Met 1-op-1-coaching van Rotys investeer je in extra impact. Hoe we dat doen, hangt af van je doelstellingen. Coaching kan al vanaf een halve dag.

Doe een korte aanvraag en je hoort zo snel mogelijk van ons. De telefonische intake is altijd gratis!

Is het een spoedgeval omdat je morgenavond al op het podium staat? Da’s prima – geef het aan in het formulier en we helpen je om je snel klaar te stomen.