Over Rotys

Geeft een boost in (collectieve) communicatiekracht

Goede communicatie gemakkelijker maken

Iedereen kan praten
‘We besteden veel te veel tijd aan bar slechte communicatie!’ Uit die veelgehoorde frustratie werd Rotys geboren: kun je goede persoonlijke communicatie makkelijker maken? In onze trainingen maak je kennis met vermogens waar iedereen over beschikt – en in een handomdraai leer je om ze effectief in te zetten. Snel overzicht over de strategie die nodig is in een gesprek of meeting. Je inhoud vormgeven zonder eindeloos naar een wit scherm te staren. En je inhoud overbrengen met de flair van iemand die daarvoor geboren lijkt te zijn (spoiler: dat ben je ook!).

Breng het netwerk tot leven
Persoonlijke communicatie bestaat eigenlijk niet. Communicatie draait altijd om interactie en daardoor altijd om samen. We moedigen teams en organisaties dan ook aan om samen aan hun communicatie te werken. Zodat de skill in de cultuur komt te zitten – en het communicatief vermogen van de organisatie niet afhankelijk is van een paar individuen. Het verhaal is dat wat leeft in jullie als netwerk – en niets draagt aan de ontwikkeling daarvan zoveel bij als er met zijn allen aan deelnemen.

De oprichter en lead trainer van Rotys is Ruben Blom (1984)
Ruben groeide zo ongeveer op in de kinderboekenuitgeverij van zijn ouders. Verhalen zijn hem met de paplepel ingegoten. Die affiniteit werd alleen maar sterker tijdens zijn opleiding tot theatermaker en -docent, waar hij de wetten van het podium leerde kennen. Sindsdien heeft Ruben als presentatietrainer, copywriter en storycoach tientallen bedrijven geholpen om hun gezamenlijke verhaal (merk, visie, strategie) helder te krijgen – én het goed over te brengen.

Hier vertellen we meer over de methodiek die Ruben ontwikkelde.

“Met hele concrete tips zag je snel verbetering bij iedereen.” – Eva, marketeer

Hoe de methode waarde creëert

Groei als individu

Deelnemers leren altijd over hun persoonlijke talent voor communicatie en maken een reuzensprong als communicator.

Bereid je praktisch voor

We geloven dat er met meer toewijding wordt gewerkt als je oefent met wat je ook écht morgen gaat gebruiken.

Groei als merk

Merkdenken zit in ons DNA. De groep mensen ís het merk. En met onze werkwijze brengen ze het iedere sessie verder tot bloei.

Met je team ontdekken hoe jullie meer impact maken met al jullie communicatie?