Een snelle manier om overtuigender te communiceren

door Jos Rouw

Een goed idee, slimme strategie of belangrijke visie is fantastisch, maar er gebeurt weinig mee als je het niet overtuigend kunt communiceren. Hoe vertel je jouw verhaal krachtig en kraakhelder – en hoe zet je jouw publiek aan tot actie? Neem deel aan een speciale editie van Communicators…

…en leer in één dag overtuigender te communiceren. Dat kan op 19 september of 6 december, beide keren in Utrecht.

Maak een sprong als communicator

Rotys wil mensen met goede ideeën helpen om hun communicatiekracht te vergroten. Meer mensen die ingaan op je idee, meer mensen die meedoen, meer welkome kansen die je idee bij anderen losmaakt. Goede ideeën die overtuigend worden gecommuniceerd, krijgen meer tractie. In onze podiumtraining Communicators trainden we daar al in met teams en bedrijven.

Nu organiseren we voor het eerst Open Inschrijvingen. Edities van Communicators: Inspiration waar je je individueel voor kunt aanmelden. Maximaal 9 deelnemers per keer maken bij Ruben op het podium een sprong als communicator.

Ontdek hoe je jouw verhaal beter afstemt op je publiek

Deze training is voor iedereen die regelmatig anderen moet inspireren of overtuigen. Of je nou een concept presenteert aan een aantal collega’s of een hele zaal mag verbazen op een congres. Als je merkt dat goed kunnen spreken en vertellen het verschil maakt, is Communicators de training voor jou.

Een voorproefje: fragment van de Rotys Open Jam uit november 2018

Dankzij persoonlijke oefeningen zet je in één dag een flinke stap vooruit. Een snelle manier om overtuigender te leren communiceren. Je ontdekt bijvoorbeeld…

Na de training merk je dat je meer effect hebt met je presentaties en persoonlijke communicatie.

“Heb al veel communicatietrainingen gedaan, maar wat deze onderscheidt, is de aandacht voor hoe je als mens voor een groep staat.”

Een 9+ van eerdere deelnemers: hun reacties

De afgelopen tijd hebben we onze methode fijngeslepen tijdens een aantal try-outs en eenmalige trainingen. Daarna vroegen we deelnemers naar hun ervaringen.

“Ik was best zenuwachtig toen we deelnemers gingen vragen om openlijk te reviewen,” schreef Ruben. “Maar man, wat ben ik dankbaar voor wat we terugkrijgen.”

Gemiddeld krijgt Communicators ruim een 9. Een greep uit de reacties:

“Door de energie en tips van Ruben leer je op een interactieve dag trucs en tips die je morgen kunt toepassen.”

“Ruben is een enthousiaste, vlotte trainer. Hij laat overtuigend zien hoe je een verhaal kunt vertellen dat mensen echt raakt, met focus op de grote invloed van non-verbale interactie met het publiek. Hij zet je aan het denken; goede training!”

“Wát een fijne ervaring! Heb al veel communicatietrainingen gedaan, maar wat deze training onderscheidt, is de aandacht voor hoe je als mens voor een groep staat. Praktische tips en handvatten gekregen waar ik voortaan elke keer mee aan de slag kan. Heel blij mee.”

Wil je dat ook meemaken, en naderhand extra overtuigend communiceren? Doe mee op 19 september of 6 december in Utrecht. Lees verder onder Evenementen en maak binnenkort een sprong als communicator.