Management for Logistics

met een presentatietraining van Rotys

Management in Logistics is het event voor de transport- en logistieksector. Deelnemers kunnen hun kennis en skills scherpslijpen op verschillende gebieden: finance, IT, marketing, sales en HRM.

Rotys is van de partij met een dubbele workshop ‘Presenteren met impact’.

Hoe overtuig je collega’s, klanten en andere stakeholders van jouw verhaal? Met impact kunnen presenteren is erg waardevol voor transport- en logistiekprofessionals. Zeker op het internationale terrein waarop zij actief zijn.

Na eerdere succesvolle samenwerkingen met Ruben Blom van Rotys heeft organisator Nieuwsblad Transport hem gevraagd voor dit nieuwe evenement.

Na deze workshop…

Meer weten en deelnemen? Check managementinlogistics.nl.

Meer informatie

Ruben Blom (1984) werkt als communicatiestrateeg en podiumtrainer voor organisaties in binnen- en buitenland.

Met zijn achtergrond als theatermaker en copywriter heeft Ruben een prikkelende kijk op communicatie die hij op een spannende manier weet neer te zetten in zijn workshops.

In zijn sessies is er geen ontsnappen aan: Ruben werkt dicht op je huid en speelt moeiteloos in op vragen die onder zijn deelnemers leven. Inzichtelijk en kraakhelder.

Lees ook meer over keynotes van Ruben.

Management in Logistics vindt plaats op 21 maart 2019 van 9u tot 18u in Den Bosch.

Andere sprekers zijn bijvoorbeeld Christa Joan Stoekenbroek (Havenbedrijf Rotterdam), Jan Hein Reeringh (Damen Group) en Marieke de Rouw (Jan de Rijk Logistics).

Ontdek meer en registreer via managementinlogistics.nl.