Open Training Storification

Krijg een uniek inkijkje in een open trainingssessie

Ontdek je talent voor communicatie

Op maandag 13 september geeft Ruben Blom je een uniek inkijkje in zijn trainingen. Pak deze kans om – veilig vanachter de livestream – mee te kijken in de krachtige nieuwe podiumtraining Storification.

Wat zou het voor jouw organisatie betekenen als jullie talent voor communicatie enorm zou groeien? Als jullie merkverhaal en propositie altijd met bevlogenheid gecommuniceerd zou worden, in alle meetings en presentaties?

Neem gratis een kijkje in deze gloednieuwe benadering van zakelijke communicatie. In deze Open Training demonstreer ik samen met vier visionaire durfals (de trainees) live voor publiek hoe gemakkelijk het is om een ‘unfair advantage’ te ontwikkelen in je communicatie.

Een nieuwe benadering van communicatie

Kun je professionals leren te communiceren als een acteur? Dat was 10 jaar lang mijn leidende vraag in het ontwikkelen van mijn methode voor communicatietraining.

Wat ik ontdekte is dat er heel toegankelijke manieren zijn om communicatie authentiek en menselijk te maken – en dat ongeveer álle overtuigingskracht van een professional daaruit voortkomt. Bekijk met eigen ogen waarom deze methode met een 9,4 wordt beoordeeld!

Online kijken óf live bij zijn!

Mijn trainingen zijn altijd intern, waardoor je ze niet mee kunt maken. Maar ik wil je graag laten zien hoe krachtig het effect is als je communicatie op een andere manier leert bekijken.

Daarom deze Open Training! Schrijf je nu gratis in voor de livestream (+recording) vanuit de grote zaal in theater Het Huis Utrecht, op maandag 13 september.

Óf kies ervoor om live aanwezig te zijn bij dit event. Voor 45,- heb je één van de 45 plekjes in onze anderhalvemeter zaal!

 

Meer informatie