Storification - master your message

Twee dagen over jouw visie en hoe je mensen meeneemt

Maak een reuzesprong met je verhaal én je overdracht

Vergroot je communicatiekracht en ga er morgen mee aan de slag! Een workshop waarin je je in je eigen verhaal verdiept terwijl je je overdracht traint.

Als je wel eens presenteert in je werk, dan is de kans groot dat je eigenlijk elke dag over dat onderwerp communiceert. Elke dag andere publieken: je baas, je team, je klant. Elke dag andere vormen: in een zaal, in een meeting, bij de koffieautomaat. Maar elke dag hetzelfde onderwerp en hetzelfde grotere doel.

Hoe pak je die rol? Hoe sta jij voor een groep? Hoe werk je met een publiek? Hoe bereid je smakelijke én impactvolle presentaties en gesprekken voor? En dat in niet al te veel tijd… En hoe gebruik je al die communicatiemomenten om te bouwen aan jouw overkoepelende doel?

Deze spannende communicatietraining speelt zich af op een podium, in een kleine groep. Bijzondere en toegankelijke technieken uit de acteursmethode worden gecombineerd met jouw dagelijkse onderwerp. Zodat je je tijdens de training meteen ook voorbereidt op al je belangrijke gesprekken van de komende tijd.

Wat gebeurt er als je communicatie leert te benaderen als wat het is: je natuurlijk aangeboren vermogen om je passie uit te dragen? Doe mee aan deze Open Inschrijving van Storification – Master your Message.

Meer informatie

Ontdek de Oer-vorm van Communicatie

Jouw passie, jouw onderwerp en jouw persoonlijke talent als spreker. Om die combinatie draait het tijdens Storification – Master Your Message. Je ontdekt hoe je je onderwerp afstemt op ieder publiek, hoe je innemende verhalen maakt en hoe je ze met verve overdraagt

Deze podiumtraining is ontworpen vanuit jarenlange ervaring in de internationale congreswereld en het bedrijfsleven. In een kleine groep sta je veel zelf op het podium. Om te leren over overdracht en interactie en om je dagelijkse onderwerp ‘ongemerkt’ verder uit te bouwen.

  • Ochtend 1: Voor een groep spreken
  • Middag 1: De overtuigingskracht van verhalen
  • Ochtend 2: Overdracht en interactie
  • Middag 2: Voortaan razendsnel voorbereiden

Bereik meer met jouw verhaal

Wat als je je team gemakkelijk meekrijgt in de nieuwe strategie? Wat gebeurt er als je als organisatie net iets meer opvalt op congressen dan je concullega’s? Wat als jouw verkooppresentaties meer indruk maken dan die van anderen? 

Je kunt het je vast wel voorstellen. Daarom zijn we bij Rotys niet bang voor het persoonlijke karakter van deze ‘Koning van de Softskills’. Onze methode is gemaakt om juist te werken vanuit het persoonlijk talent van mensen en de authentieke gedrevenheid achter verhalen. Authenticiteit is eigenlijk het enige ingrediënt wat je nodig hebt. Zo geef je jouw plan of idee meer aantrekkingskracht.

Alle Rotys trainingen zijn heel praktisch ingestoken. Je werkt met je eigen inhoud waardoor je de opbrengst van de training meteen terug zult zien in de praktijk. Als je deze training samen met je collega’s doet, komen er talloze prikkelende, nieuwe manieren boven om jullie ‘gezamenlijke verhaal’ te vertellen.

Vergroot je communicatiekracht

Deze training is voor iedereen die impact wil maken met een goed idee. Voor iedereen die merkt dat goed kunnen spreken en presenteren dan doorslaggevend is. Voor iedereen die daarom de Communicator in zichzelf wil ontwikkelen.

Rotys wil mensen met goede ideeën de instrumenten aanreiken om die ideeën goed over te dragen. Want met goede ideeën maak je vooruitgang mogelijk. Daarvoor is het wel zaak om die ideeën effectief te delen met je publiek. Daar zijn onze trainingen voor.

De twee dagen Storification is een aanrader voor iedereen die overtuigender wil communiceren. En een unieke manier om de communicatie waar het in je werk om draait verder uit te bouwen. Nieuw plan, nieuw product, nieuwe strategie? Hier giet je het in een sprankelend verhaal.

Ontmoet Ruben (met een ‘oe’)

Ruben Blom (1984) werkt als communicatiestrateeg en podiumtrainer voor organisaties in binnen- en buitenland.

Met zijn achtergrond en ervaring als theatermaker, copywriter en merkstrateeg heeft Ruben een prikkelende kijk op communicatie die hij op een spannende manier weet neer te zetten in zijn lezingen en workshops.

In zijn sessies is er geen ontsnappen aan: Ruben werkt dicht op de huid van zijn publiek en speelt moeiteloos in op vragen die onder zijn deelnemers leven. Inzichtelijk, kraakhelder en soms zelfs een tikje confronterend.

Alvast zien hoe dat ongeveer gaat? Bekijk deze video’s.

Wat eerdere deelnemers vonden van Storification

“Toptraining voor iedereen die anderen mee moet krijgen in een organisatie.”

– Vincent, programmadirecteur

“Ruben weet een goede setting te creëren en is heel eerlijk en respectvol in zijn feedback. Ik vond het een erg waardevolle training van een absolute vakman. Mijn verhaal heeft er een enorme impuls door gekregen.”

– Jeroen, directeur

“Wát een fijne ervaring! Heb al veel communicatietrainingen gedaan, maar wat deze training onderscheidt, is de aandacht voor hoe je als mens voor een groep staat. Ruben is een betrokken trainer die echt kijkt nwat jij als individu nodig hebt om te kunnen groeien in je presentatievaardigheden. Praktische tips en handvatten gekregen waar ik voortaan elke keer mee aan de slag kan.”

– Evelien, coach

Lees meer recensies op Springest (gemiddeld een 9+)!