Open inschrijving: Communicators

Vergroot je communicatiekracht

Dit is een waardevolle dag voor wie regelmatig anderen moet inspireren, overtuigen, activeren. Of dat nou 5 collega’s zijn in een vergadering of 500 luisteraars op een congres. Tijdens Communicators ontdek je hoe je jouw ideeën effectiever overdraagt!

Hoe vaak je ook spreekt, er verandert iets als je je losmaakt van de groep en voor ze gaat staan. Wie ben je als spreker? Wat zijn de ‘regels’ van een podium? Hoe werkt een publiek? Hoe maak je van je onderwerp een verhaal? Tijdens deze prikkelende dag geef je je spreektalent een boost.

Wat zou er gebeuren als jij nog krachtiger kon communiceren? Doe mee aan Communicators in Utrecht. (9 plaatsen per keer)

Meer informatie

Vanuit jouw persoonlijke talent

Tijdens deze eendaagse editie van Communicators komen professionals van elk niveau hun skills als spreker aanscherpen (of zelfs aanboren).

Maar het is meer dan een presentatietraining: wat je hier leert gebruik je elke dag. Om ideeën onweerstaanbaar te maken, visies te schetsen, anderen aan te zetten tot actie. Het is niet alleen presenteren: het is persoonlijke communicatie in zijn meest effectieve vorm.

Jouw persoonlijke talent als communicator staat centraal. De podiumcoach geeft je de ontwikkeling van jouw talent in handen. Aan de hand van de acteursmethode krijg je persoonlijke oefeningen waarmee je je sterke kanten leert kennen.

Na deze dag weet je hoe je ze beter kunt benutten, zowel op vorm als op inhoud. Door in een groep te trainen zie je ook bij anderen wat werkt.

Je dagelijkse verhaal, krachtiger verteld

Wat gebeurt er als jouw pitch meer indruk maakt dan die van je competitie? Wat als je jouw plan zo overtuigend neer kunt zetten dat collega’s er meteen in meegaan? Wat als je je team gemakkelijk meekrijgt in de nieuwe strategie?

Het zijn allemaal gevolgen van grotere communicatiekracht. Daarom zijn de podiumtrainingen van Rotys praktisch ingestoken. Je werkt met je eigen inhoud waardoor je de opbrengst van de training meteen terug zult zien in de praktijk.

Het leereffect merk je zowel in 1-op-1 communicatie als wanneer je voor een groter publiek staat. Je weet hoe je je inhoud afstemt op je publiek, hoe je ze in je verhaal betrekt en hoe je ze aanzet tot actie.

Iedereen die zijn of haar ideeën overtuigend wil delen met anderen

Deze training is voor iedereen die merkt dat goed kunnen spreken en presenteren het verschil maakt op je werk. 

Voor iedereen die daarom de Communicator in zichzelf wil ontwikkelen. Voor iedereen die in één dag al een flinke stap vooruit wil zetten.

Rotys wil mensen met goede ideeën de instrumenten aanreiken om die ideeën goed over te dragen. Want met goede ideeën maak je vooruitgang mogelijk. Maar dan is het wel zaak om die ideeën effectief te delen met je publiek. Daar zijn onze trainingen voor.

Doe je mee?

Ontmoet Ruben (met een ‘oe’)

Ruben Blom (1984) werkt als communicatiestrateeg en podiumtrainer voor organisaties in binnen- en buitenland.

Met zijn achtergrond en ervaring als theatermaker, copywriter en merkstrateeg heeft Ruben een prikkelende kijk op communicatie die hij op een spannende manier weet neer te zetten in zijn lezingen en workshops.

In zijn sessies is er geen ontsnappen aan: Ruben werkt dicht op de huid van zijn publiek en speelt moeiteloos in op vragen die onder zijn deelnemers leven. Inzichtelijk, kraakhelder en soms zelfs een tikje confronterend.

Alvast zien hoe dat ongeveer gaat? Bekijk deze video’s.

Dit zeggen eerdere deelnemers over Communicators

“Toptraining voor iedereen die anderen mee moet krijgen in een organisatie.”

– Vincent, programmadirecteur

“Wat een toffe en leerzame dag! Ik verwachtte algemene tips voor presenteren. Maar Ruben kijkt naar jou als spreker op het podium, herkent waar de pijnpunten zitten (voor jou, maar ook voor het publiek) en geeft je oefeningen die je daar on the spot bij helpen.

Het is moeilijk te beschrijven wat er gebeurt als je op dat podium staat en anderen daar ziet staan, maar het is geniaal. Doordat iedereen op het podium komt is er een fijne dynamiek in de groep en in de dag. De tijd vloog voorbij!”

– Myrna, online marketeer

Lees meer recensies op Springest (gemiddeld een 9+)!

Black Friday Superstunt

Pak jij 40% korting op Communicators?

Pak één van de laatste stoelen voor Communicators, onze spannende eendaagse training op vrijdag 6 december in Utrecht. Met maar liefst 40% korting!

De snelste manier om te leren hoe je jouw verhaal overtuigender vertelt. En nu ook de voordeligste.

Claim jouw Black Friday-korting via everything@rotys.nl (2x beschikbaar).

Andere events