Communicators - Update

Fris je verhaal op en activeer je publiek

Er gebeurt iets bijzonders als je voor een groep gaat staan. Je hele leven maak je eigenlijk continu deel uit van een publiek – en dan ineens ben jij degene die het woord neemt. Of je nou een beginnend spreker bent of met regelmaat op een podium staat: er verandert iets.

Hoe zet je jezelf neer? Hoe werk je met een publiek? Hoe maak je van je onderwerp een lopend verhaal? En wat leer je daarvan voor al je andere communicatie?

Ontdek de antwoorden tijdens de Update-variant van Communicators. Wat je leert tijdens deze twee dagen?

Wat gebeurt er als je jouw communicatie nog beter afstemt op je publiek? Doe mee aan de eerste Open Inschrijving van Communicators: Update. Op 25 oktober en 15 november 2019. In Het Huis in Utrecht. Beide keren van 9u30 tot 17u.

Meer informatie

Volledig in jouw eigen stijl

Jouw doel, jouw verhaal en jouw persoonlijke talent als communicator. Daar draait het om tijdens de Update-variant van Communicators. Je ontdekt hoe je je verhaal inhoudelijk afstemt op jouw publiek – én hoe je het krachtig vertelt.

De training is ontworpen vanuit jarenlange ervaring in de internationale congreswereld en het bedrijfsleven. De podiumcoaches van Rotys richten zich erop je de ontwikkeling van jouw talent in handen te geven. Aan de hand van de acteursmethode geven ze je persoonlijke oefeningen waarmee je je sterke kanten leert kennen en benutten.

Na twee dagen weet je hoe je ze beter inzet, zowel voor de inhoud als de vorm van je verhaal. Je staat net zo overtuigend voor de groep als een acteur. Waardevol als je mensen wil inspireren – of dat nou 5 collega’s zijn in een vergadering of 500 luisteraars op een congres.

Bereik meer met jouw verhaal

Wat als je je team gemakkelijk meekrijgt in de nieuwe strategie? Wat gebeurt er als je als organisatie net iets meer opvalt op congressen dan je concullega’s? Wat als jouw verkooppresentaties meer indruk maken dan die van anderen? 

Je kunt het je vast wel voorstellen. Daarom zijn we bij Rotys niet bang voor het persoonlijke karakter van deze ‘Koning van de Softskills’. Onze methode is gemaakt om juist te werken vanuit het persoonlijk talent van mensen en de authentieke passie achter verhalen. Zo geef je jouw plan of idee meer aantrekkingskracht.

En zo creëren onze trainingen waarde voor organisaties. Alle Communicators trainingen zijn praktisch ingestoken. Je werkt met je eigen inhoud waardoor je de opbrengst van de training meteen terug zult zien in de praktijk. Als je deze training samen met je collega’s doet, komen er talloze prikkelende, nieuwe manieren boven om jullie ‘gezamenlijke verhaal’ te vertellen.

Vergroot je communicatiekracht

Deze training is voor iedereen die impact wil maken met een goed idee. Voor iedereen die merkt dat goed kunnen spreken en presenteren dan doorslaggevend is. Voor iedereen die daarom de Communicator in zichzelf wil ontwikkelen.

Rotys wil mensen met goede ideeën de instrumenten aanreiken om die ideeën goed over te dragen. Want met goede ideeën maak je vooruitgang mogelijk. Maar dan is het wel zaak om die ideeën effectief te delen met je publiek. Daar zijn onze trainingen voor.

De twee dagen Update is een aanrader voor iedereen die overtuigender wil communiceren.

Ontmoet Ruben (met een ‘oe’)

Ruben Blom (1984) werkt als communicatiestrateeg en podiumtrainer voor organisaties in binnen- en buitenland.

Met zijn achtergrond en ervaring als theatermaker, copywriter en merkstrateeg heeft Ruben een prikkelende kijk op communicatie die hij op een spannende manier weet neer te zetten in zijn lezingen en workshops.

In zijn sessies is er geen ontsnappen aan: Ruben werkt dicht op de huid van zijn publiek en speelt moeiteloos in op vragen die onder zijn deelnemers leven. Inzichtelijk, kraakhelder en soms zelfs een tikje confronterend.

Alvast zien hoe dat ongeveer gaat? Bekijk deze video’s.

Wat eerdere deelnemers vonden van Communicators

“Toptraining voor iedereen die anderen mee moet krijgen in een organisatie.”

– Vincent, programmadirecteur

“Ruben weet een goede setting te creëren en is heel eerlijk en respectvol in zijn feedback. Ik vond het een erg waardevolle training van een absolute vakman. Mijn verhaal heeft er een enorme impuls door gekregen.”

– Jeroen, directeur

“Wát een fijne ervaring! Heb al veel communicatietrainingen gedaan, maar wat deze training onderscheidt, is de aandacht voor hoe je als mens voor een groep staat. Ruben is een betrokken trainer die echt kijkt nwat jij als individu nodig hebt om te kunnen groeien in je presentatievaardigheden. Praktische tips en handvatten gekregen waar ik voortaan elke keer mee aan de slag kan.”

– Evelien, coach

Lees meer recensies op Springest (gemiddeld een 9+)!

Andere events