NIMA Young Professionals

Een spannende presentatietraining in Amsterdam

De Young Professionals-tak van NIMA heeft Rotys uitgenodigd om een presentatietraining te komen geven in Amsterdam. Op 12 september draait het allemaal om overtuigend vertellen.

En dat past prima bij NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing). Dat is namelijk de beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales. Voor iedereen die elke dag bezig is rake boodschappen te formuleren en daarmee naar een publiek te stappen.

Ook niet-leden zijn welkom bij deze training! Tot dan? Ontdek meer en meld je aan.

Meer informatie

Verhalen hebben Ruben Blom (1984) al zijn hele leven in hun greep. Hij groeide zo ongeveer op in de kinderboekenuitgeverij van zijn ouders en ging daarna theater studeren. Sinds 2008 legde hij als sprekerstrainer, copywriter en communicatiestrateeg de verhalen in organisaties bloot.

Ruben (spreek je uit met een ‘oe’) heeft Rotys opgericht om organisaties te helpen hun verhaal beter te vertellen. “Wij willen mensen met goede ideeën de tools geven om hun publiek te inspireren. Om verandering in gang te zetten. Om het verschil te maken.”

Daarvoor geeft hij met Rotys presentatietrainingen en strategische workshops waarin storytelling de motor is.

Hoe dat in z’n werk gaat? Misschien stelt hij je wel deze vragen (video).

Dit wordt een uitdagende workshop waarin deelnemers hun skills als spreker kunnen aanscherpen (of zelfs aanboren). Jouw persoonlijke talent als spreker staat centraal tijdens deze training.

Ruben richt zich erop om je de ontwikkeling van jouw talent in handen te geven. Aan de hand van de acteursmethode geeft hij je persoonlijke oefeningen waarmee je je sterke kanten leert kennen.

Na deze training weet je hoe je ze beter kunt benutten, zowel op vorm als op inhoud. Straks maak je meer impact op ieder publiek.

Voorproefje? Hier is Ruben (video).

Deze training kost precies € 0,- voor NIMA Young professional-leden en deelnemers aan de NIMA Career Booster. Voor overige leden en niet-leden bedraagt de investering € 75,-.

Om het grootste leereffect te halen, is er een beperkt aantal plaatsen.

Voor meer info en een fijne blauwe inschrijfknop: check de website van NIMA.